InTact Groningen bloeit volop op nieuwe locatie

Elke maandagavond vanaf 19:30 in het R95 gebouw!

Groningen – Inmiddels zitten we alweer ruim een maand op onze nieuwe locatie aan de Ubbo Emmiussingel 110a, het gebouw van R95. Vanaf het moment dat we op onze nieuwe locatie kwamen, mochten we weer diverse nieuwe groepsleden verwelkomen.

De nieuwe locatie is gelegen vlakbij het centraal station van Groningen. De loopbrug van het Groninger Museum over, en linksaf de straat in. Hierdoor is onze groep dus ook makkelijk met openbaar vervoer te bereiken, zowel met de bus als met de trein. We zijn ook erg blij met onze nieuwe plek. Want als de groep te groot is, kunnen we makkelijk op de nieuwe locatie de groep opdelen. Hierdoor krijgt iedereen genoeg ruimte om zijn of haar verhaal te vertellen in de groep.

De koffie en thee staat klaar!

Het bezoeken van onze zelfhulpgroep is geheel vrijblijvend! Doordat de groepsleden op elkaar mogen reageren, ontstaat er een gezonde dynamiek in de groep en werken we daardoor oplossingsgericht. Ben je verslaafd en heb je nog geen kennis gemaakt met InTact Zelfhulp? Kom dan op de maandagavond bij ons langs op de Ubbo Emmiussingel. De koffie en thee staat klaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.