Kerstmis = Kerstfris bij InTact (Updated!)

KerstFris van InTact met vooral veel eten en live-muziek!
KerstFris van InTact met vooral veel eten en live-muziek!

Het was een bewogen jaar binnen onze groep. We hebben veel nieuwe mensen mogen verwelkomen in onze groep. Helaas hebben we ook afscheid genomen van een paar vaste groepsleden. Daarnaast zijn we dit jaar ook verhuisd naar een geweldige locatie, waarvoor onze dank natuurlijk uit gaat naar R95 die ons onderdak bood.

Om het jaar goed af te sluiten hebben we een kerstfris georganiseerd. Ook waren onze duitse vrienden van Freundes Kreis erbij om dit feest compleet te maken. Daarnaast waren er ook naasten van groepsleden, de mensen van R95 en van VNN op het feest aanwezig. Samen hebben we het jaar afgesloten met live-muziek verzorgd door twee artiesten Janneke en Yvonne, die geheel kosteloos is spetterend optreden weg gaven.
Iedereen werd verrast en kreeg kippenvel toen de aankondigde mystery-guest haar kerstnummer voor ons zong (klik hier om dat terug te zien!). Iedereen kreeg kippenvel van dit geweldige optreden van ons groepslid Anke.

Ook werden Jacob en Maggie in het zonnetje gezet door de groep. Eén van de groepsleden sprak ze hartelijk toe en bedankte beide voor hun inzet en werk wat zij de afgelopen jaren in de groep hebben gestoken. Deze twee staan namelijk dag en nacht voor een ieder van de groep klaar, en dat mag dan ook zeker wel eens benoemd worden, waarna ze een cadeau ontvingen van de groepsleden. De speech en het gedicht zullen bij de foto’s straks te vinden zijn!

De foto’s van de Kerstfris zullen dit weekend beschikbaar zijn op de website, en is alleen te bekijken voor groepsleden in het ledengedeelte van de website!

Update: Foto’s? Klik hier!

1 reactie op “Kerstmis = Kerstfris bij InTact (Updated!)

  1. Natuurlijk mogen jullie in het zonnetje gezet worden,wat jullie er voor doen petje af,en ik hoop dat jullie het nog lang vol houden om er zo veel tijd aan te besteden.voor jullie veel kracht liefde en doorzetingsvermogen toegewenst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.