Categoriearchief: Groepsberichten

Sinterklaas komt langs bij InTact

Sinterklaas en zwarte piet delen cadeautjes uit!

Afgelopen maandagavond hadden wij een speciale groepsbijeenkomst van InTact. Namelijk Sinterklaas kwam bij ons langs en deelde cadeautjes uit.
Sinterklaas en zijn knecht zwarte piet, zette iedereen van de groep in het zonnetje, en gaf hem of haar een cadeautje.
Sinterklaas had dan wel schunnige opmerkingen zo nu en dan, wat er voor zorgde dat er vooral deze avond veel gelachen is! Het was een geslaagde avond waarin we allemaal veel gelachen hebben. Vanavond gaat Sinterklaas weer terug naar Spanje, maar we hopen dat ie volgend jaar toch weer opnieuw bij ons langs komt op de groep!

Sinterklaas wordt in de benen geholpen door zwarte piet

Er zijn deze avond ook foto’s gemaakt! Deze foto’s zijn hier beschikbaar op onze ledenpagina! Hiervoor heb je een login nodig voor de website. Ben je groepslid en heb je nog geen account voor de website? Klik dan even hier voor meer informatie.
Deze foto’s zijn uiteraard afgeschermd in verband met de privacy van onze groepsleden.

InTact Groningen bloeit volop op nieuwe locatie

Elke maandagavond vanaf 19:30 in het R95 gebouw!

Groningen – Inmiddels zitten we alweer ruim een maand op onze nieuwe locatie aan de Ubbo Emmiussingel 110a, het gebouw van R95. Vanaf het moment dat we op onze nieuwe locatie kwamen, mochten we weer diverse nieuwe groepsleden verwelkomen.

De nieuwe locatie is gelegen vlakbij het centraal station van Groningen. De loopbrug van het Groninger Museum over, en linksaf de straat in. Hierdoor is onze groep dus ook makkelijk met openbaar vervoer te bereiken, zowel met de bus als met de trein. We zijn ook erg blij met onze nieuwe plek. Want als de groep te groot is, kunnen we makkelijk op de nieuwe locatie de groep opdelen. Hierdoor krijgt iedereen genoeg ruimte om zijn of haar verhaal te vertellen in de groep.

Lees verder InTact Groningen bloeit volop op nieuwe locatie

InTact Groningen verhuisd!

Jarenlang vonden de groepsbijeenkomsten van InTact Groningen plaats in AC De Holm in het stadscentrum van Groningen. Vanaf 17 september zijn we verhuisd naar een nieuwe locatie, het gebouw van R95 aan de Ubbo Emmiussingel 110a. Hier zullen vanaf heden de groepsbijeenkomsten elke maandagavond van 19:30 t/m 21:30 plaats vinden. InTact Groningen is per e-mail bereikbaar op contact (AT) intactgroningen (DOT) nl of per telefoon op 06 – 101 796 47.